Hilary Duff Vår kärlek Lyrics

Are you looking for Hilary Duff lyrics for song Vår kärlek? You’ve come to the right place.
Vår kärlek is a song played by Hilary Duff.

REF:För oss e kärlek nåt riktigt sött(riktigt sött) en vacker dimma av rosa och rött(rosa o rött).min mage den pirrar,mitt hjärta de bankar,o det beror på att du finns i mina tankar.Jag vill bilda kärlek till sammans med dig hoppas du känner likadant för mig.

VERS:Du kom in i mitt liv som en ängel från skyn,den fiinaste människan som setts av min syn.Min kärlek går inte att beskriva den är som en mur som inte går att riva.Förstå det är bara ditt hjärta jag vill nå,hoppas jag ditt hjärta kommer att få…

REF:För oss är kärlek…

VERS:Du e en ängel,en ängel utan vingar.När jag ser på dig så känns det som jag svimmar.älskling jag lovar du e fin kan du öppna ditt hjärta så jag får komma in för en dag så ska jag bli diin.

REF:För oss är kärlek…

BREAKDOWN:Du kan få mig att skratta du kan få mig att le.Jag älskar dig mitt hjärta och det ska du få seee.

REF://för oss är kärlek nåt riktigt sött(riktigt sött).En vacker dimma av rosa o rött(rosa o rött)Min mage den pirrar,mitt hjärta de bankar o det beror på att du finnas i mina tankar.Jag vill bilda kärlek tillsammans med dig,hoppas du känner likadant för mig.//

Check Also

Hilary Duff What Dreams Are Made Of Lyrics

Are you looking for Hilary Duff lyrics for song What Dreams Are Made Of? You’ve …